Logodesign art.7 – Logo Design Wedstrijden – Een kans of een bedreiging?

Een kans

Het klinkt zo mooi, nieuw en simpel: schrijf een logo-ontwerpwedstrijd uit waaraan iedereen kan meedoen, zodat onervaren en nog onbekend talent een kans krijgt. Voor € 100 euro kunt u kiezen uit maar liefst 25 unieke ontwerpen. Maar, voor € 200 krijgt u tijdelijk zelfs 55 ontwerpen! Uiteraard kunt u ook zelf het te winnen bedrag bepalen. Waarom zou u zich beperken tot een freelancer of een designbureau die voor één logo hetzelfde bedrag vraagt als u krijgt voor 25 of 55 mogelijke logo’s? Wacht niet en schrijf een wedstrijd uit!

Lees verder

Categorieën: All, Logodesign

Logodesign art.6 – UITGELICHT: Hulpmiddelen om zelf een logo te ontwerpen

Een typische 'design'-zelf-een-logo-tool (screenshot: vistaprint.nl)

Een sprekend voorbeeld van een 'design'-zelf-een-logo - Tool (screenshot: vistaprint.nl)

De laatste tijd realiseren wij ons steeds vaker: waarom iets goedkoop of duur is, heeft altijd een reden. Zo weten wij via de Stichting Wakker Dier dat de kiloknaller het resultaat is van een kuiken dat in zes weken tijd tot ruim twee kilo ‘opgepompt’ is en bovendien een leefruimte heeft die kleiner is dan het tabloidformaat van de krant. 

Lees verder

Categorieën: All, Logodesign

Nutricia launching customer van FoodFigures!

Persbericht  

Alphen aan den Rijn, 19 april 2013

Nutricia heeft een contract voor twee jaar getekend om de eerste gebruiker, of launching customer, te worden van Foodfigures. Deze online applicatie is door WebArchitecten ontwikkeld, in samenwerking met diëtisten en voedingsdeskundigen.

Lees verder

Categorieën: All

WebArchitecten lanceert FoodFigures

Persbericht

Alphen aan den Rijn 28 maart 2013

De nieuwe online applicatie voor health professionals

 

WebArchitecten heeft de online applicatie FoodFigures ontwikkeld om op snelle en eenvoudige wijze de voedingsinname in kaart te brengen en te analyseren.

Lees verder

Categorieën: All