Webdesign: project SchildersuitBilthoven.nl (2011)

Dit project gerealiseerd in 2011 is gedaan in opdracht van een lokaal schildersbedrijf uit, zoals de domeinnaam al doet vermoeden, de omgeving Bilthoven.  Het doel van de website was klanten aan te trekken die het vakmanschap en kwaliteitswerk van het bedrijf Van Lunteren schilder- en spuitbedrijf waarderen.

In de omgeving Bilthoven zijn er prachtige gebouwen met eigenaren die opzoek zijn naar een schilder met klasse. De website www.schildersuitbilthoven.nl moest er dus stijlvol uitzien, bedoeld voor het hogere segment klanten. Door het gebruik van eenvoudig en strak design, mooi fotomateriaal en een heldere website structuur heeft WebArchitecten een wordpress-website gerealiseerd waar de klant buitengewoon tevreden over is.

Er is voor een structuur gekozen waar in, de kop van de pagina rechts in de foto is opgenomen. Aan de linkerzijde is met een transparantie het hoofdonderwerp van de betreffende pagina opgenomen.

Om alleen serieuze aanvragen te behandelen, is er door de klant gekozen voor een uitgebreid offerteformulier. Door meerdere vragen te stellen en zelfs de mogelijkheid van het bijvoegen van een bijlage/foto, zullen de mindere concreet geïnteresseerde bezoekers sneller afhaken.

Appreciate
Categorieën: Logodesign Webdesign 3D Design S.E.O. All

Geef een reactie