Nutricia launching customer van FoodFigures!

Persbericht  

Alphen aan den Rijn, 19 april 2013

Nutricia heeft een contract voor twee jaar getekend om de eerste gebruiker, of launching customer, te worden van Foodfigures. Deze online applicatie is door WebArchitecten ontwikkeld, in samenwerking met diëtisten en voedingsdeskundigen.

Foodfigures.nl is een programma dat diëtisten en voedingsproducenten in staat stelt om voedingspatronen te meten en te analyseren van specifieke personen of groepen. Op deze manier kunnen nieuwe diëten voor een specifieke doelgroep samengesteld worden.

 

Foodfigures.nl als tool voor de Eet Compleet Test

Nutricia gaat de online applicatie gebruiken voor onder andere de Eet Compleet Test. Deze landelijke test is ontwikkeld om kinderdagverblijven inzicht te geven in het voedingspatroon van kinderen van 1 tot 4 jaar. Vijf dagen lang worden onder begeleiding van diëtisten de eetgewoonte van de groep kinderen op een kinderdagverblijf bij gehouden. Per kind wordt er twee dagen lang op het kinderdagverblijf (door diëtisten) als ook thuis (door de ouders), bijgehouden wat er  wordt gegeten en gedronken. Op basis van deze analyses kunnen vervolgens verbeteringen aangebracht worden in het voedingspatroon van kinderen en het algemene voedingsbeleid van een kinderdagverblijf.


Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Justin de Kleer, jdekleer@webarchitecten.com 
Appreciate
Categorieën: Logodesign Webdesign 3D Design S.E.O. All

Geef een reactie